Welkom bij Nieuws Friesland, dé bron van het laatste nieuws en ontwikkelingen in Friesland. Wij zijn een team van gepassioneerde journalisten en schrijvers die zich inzetten om u op de hoogte te houden van alles wat er speelt in deze prachtige provincie.

Wij zijn trots op onze Friese roots en geloven dat Friesland een unieke plek is die het verdient om in de schijnwerpers te staan. Daarom streven wij er altijd naar om het nieuws zo volledig en objectief mogelijk te brengen, zonder daarbij de menselijke kant uit het oog te verliezen.

Onze website is er voor iedereen die geïnteresseerd is in Friesland en alles wat daarbij komt kijken. Of u nu een geboren en getogen Fries bent, hier tijdelijk woont, of gewoon geïnteresseerd bent in deze regio, bij ons vindt u het laatste nieuws, achtergrondverhalen en interviews.

Bij Nieuws Friesland geloven we dat journalistiek van onschatbare waarde is voor de maatschappij. Wij zien het als onze taak om het publiek te informeren, te inspireren en te verbinden, en dat doen we met hart en ziel. We zijn er trots op dat we ons steentje kunnen bijdragen aan het creëren van een sterke en betrokken gemeenschap in Friesland.

Heeft u tips, suggesties of vragen over onze website of artikelen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd open voor feedback en staan graag in contact met onze lezers.